Britney lister opp de morsomste ryktene

(22.12.2009, sist oppdatert 22.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears oppsummerer 2009 ved å gå igjennom alle rykter som har omgitt henne i året som gikk.

Det er på sin egen hjemmeside at artisten har hatt stor moro av å liste opp ulike usannheter om henne som har versert i mediene.

 

Under overskriften «Top 75 bullshit» har hun tatt et dypdykk i sladrespaltene og dementerer det hun kaller årets mest absurde rykter som omhandler henne.

 

Popstjernen skriver videre at hun har plukket ut de morsomste påstandene som dukket opp i britiske og amerikanske nettsider og aviser i året som gikk.

 

Listen inneholder blant annet rykter om diverse menn hun skal ha hatt et forhold til, angivelige nervøse sammenbrudd hun skal ha hatt - samt påståtte bibelstudier.

 

Hun har også med ryktet om et forhold med en indisk Bollywood-koreograf, og at foreldrene hennes i sin tid skal ha vært så fattige at de spiste ekorn til middag. Og at hun skal være besatt av hagearbeid.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews