Britney imponerer på TV

(26.03.2008, sist oppdatert 26.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears (26) har imponert TV-anmelderne med sin opptreden i sitt favorittprogram.

Den skandaleforfulgte popstjernen hadde en mindre rolle i en episode av «How I Met Your Mother» som ble sendt mandag kveld, der hun spilte en sekretær i en scene med Neil Patrick Harris.

 

Spears er stor fan av serien og anså en gjesterolle i produksjonen for å være en perfekt jobb ved dette vendepunktet i hennes karriere.

 

Amerikanske TV-anmeldere har gitt henne komplimenter for hennes opptreden som de beskriver som «frisk og avslappet». Også hennes medspillere lot seg imponere av sangeren som møtte presis til jobb.

 

- Jeg må dessverre fortelle at på sin første innspillingsdag kunne Britney replikkene sine bedre enn jeg kunne mine. Hun har vært flott å jobbe sammen med, innrømmet da skuespilleren Josh Radnor til magasinet People.

 

Mer enn ti millioner seere var innom sendingen for å få med seg Britney Spears, et tall som er det høyeste som er registrert siden serien startet.

 

For øvrig ble garderoben Spears brukte under innspillingen solgt på en internettauksjon mandag, samme dag som episoden ble sendt.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.203 sec - 1 pageviews