Britney iallfall frikjent for hundemishandling

(28.08.2007, sist oppdatert 28.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mandag var det en høring i omsorgsstriden mellom Britney Spears og Kevin Federline - men den var lukket, så ingen vet hva som har kommet fram der.

Kanskje kan det være til en liten trøst for Britney at det iallfall er klart at hun ikke har vært slem mot den lille hunden sin?

 

Før helgen forsøkte nemlig det amerikanske dyrevernet å komme i kontakt med Britney, etter at det hadde kommet inn en rekke klager på at hunden, en yorkshireterrier ved navn London, ikke hadde fått dyrlegehjelp for et brukket bein.

 

- De siste par dagene har det begynt å komme inn telefoner og e-poster fra folk som bekymret seg for hundene hennes, sa Madeline Bernstein, leder for dyrevernet SPCA, før helgen.

 

Nå kan magasinet People melde at dyrevernet har fått skriftlig bekreftelse fra en dyrlege at lille London har fått nødvendig hjelp for sitt skadde bein. Bernstein takker Spears for at hun var samarbeidsvillig, og takket også folk for deres engasjement i dyrs velferd.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews