Britney gjenforent med mamma

(08.10.2007, sist oppdatert 08.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears ble i helgen gjenforent med moren Lynne, som i likhet med lillesøsteren Jamie Lynn fløy til California i helgen for å trøste og hjelpe den hardt rammede stjernen.

- Brit trengte virkelig moren sin. Så Lynne tok flyet dit og de møttes, sier en kilde til magasinet People. Andre kilder hevder det er mamma Lynne som har insistert på at de skulle treffes.

 

Britney og moren kranglet i juni, men fredag ettermiddag ankom Lynne og Jamie Lynn fra Louisiana til Los Angeles. Lynne dro til Britneys hus i Beverly Hills, og dro deretter med lillesøsteren til Britneys nye leilighet i Malibu. Tidligere på dagen hadde Britney vært i studio der hun jobber med sin kommende nye plate «Blackout» som slippes 13. november.

 

Lørdag dro Britney og Jamie Lynn blant annet til hurtigmatkjeden Taco Bell, der de ble fotografert smilende i bilen mens de koste seg med meksikansk mat.

 

Drama ble det også - da politiet ble tilkalt til Britneys hus, der det skal ha blitt begått innbrudd i løpet av helgen mens familien var et annet sted og holdt «krisesamtaler». Ifølge den britiske avisen Daily Mail hevdes det at noen av sangerens sexvideoer er stjålet.

 

Et bilde som er tatt i løpet av helgen, viser for øvrig at Britney Spears iallfall bærer med seg rundt en utgave av kaballa-teksten «Zohar», som regnes som trosretningens viktigste verk - og blant annet tar for seg en mystisk diskusjon rundt Guds natur, sjelenes egenskaper, synd, frelse og det vondes problem.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews