Britney gikk på byen

(20.09.2007, sist oppdatert 20.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Bare timer etter at en dommer advarte henne om at hun kunne miste foreldreretten til barna dersom hun ikke sluttet med fest og fyll, tok Britney Spears seg en festlig kveld på byen.

Hun dro rett til to utesteder i West Hollywood, Winston?s og kjendistette Hyde. Andre som var til stede, sier til New York Daily News at hun tilbragte lang tid på toalettet på Hyde, mens hun så «uflidd» ut da hun entret Winston?s i selskap med to venninner. Kvelden skal Britney ha avsluttet med å danse på bordene.

 

Selv om det er uklart om, og eventuelt hvor mye, hun drakk, så mener eksperter at det er vågalt av Britney Spears å vise seg ute på byen bare timer etter at dommer Scott Gordon kalte henne en vanemessig bruker av alkohol og narkotika. Vil hun beholde omsorgsretten på halvtid for sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1), må hun testes to ganger i uken - på vilkårlige tidspunkter.

 

Den kjente skilsmisseadvokaten Raoul Felder sier til avisen at hvis dommeren får høre dette, kan han beordre henne testet allerede i dag.

 

- Hun balanserer på kanten når det gjelder å miste sin del av omsorgsretten. Det kan godt være at hun bare liker å gå ut og ikke drikke, men erfaring tilsier at denne livsstilen likevel leder til akkurat de tingene som dommeren er bekymret over.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews