- Britney gifter seg om få uker

(22.10.2012, sist oppdatert 22.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ifølge kilder er det snart duket for ekteskapsinngåelse for popartisten Britney Spears.

Hun har vært gift et par ganger før. Riktignok ble det ene ekteskapet annullert etter få timer, men det er altså tredje gang som gjelder for den tidligere så problemforfulgte Britney Spears.

 

Nå skal hun slå sine pjalter sammen med eks-agenten sin, Jason Trawick, og bryllupet skal stå før årsskiftet, melder kilder.

 

For tiden er Spears meddommer i TV-konseptet «X Factor» i USA, og skal samtidig ligge i hardtrening for å få drømmekroppen før hun ifører seg hvit kjole igjen. En kilde sier til Sunday Mirror: - Nå telles det ned til bryllupet. Vi snakker om uker. Hun har fått satt opp en tredemølle i garderoben sin på X Factor-settet, og jogger så ofte hun kan. Hun tar dette med utseendet veldig på alvor da hun vil skinne både på TV, og som brud.

 

Artisten forlovet seg med Jason Trawick i desember i fjor. Hun har to sønner fra ekteskapet med Kevin Federline.

 

Nylig kunne faren hennes, Jamie Spears, fortelle hvor redd han var for datterens liv under hennes svært offentlige sammenbrudd i 2008.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews