Britney går til TV

(08.01.2007, sist oppdatert 08.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Los Angeles (NTB): Det meldes at Britney Spears musikk-karriere er i fare. Og popfenomenet går nye veier for å sikre seg oppmerksomhet.

Sangfuglen, som den siste tiden har markert seg mer med utagerende festing enn musikalitet, prøver seg nå på TV.

 

Tidligere har vi sett henne og eksmannen i MTV-serien «Chaotic». Nå er ytterligere en reality-serie på gang, og også denne gangen har MTV en finger med i spillet, skriver svenske Aftonbladet.

 

Men det er ikke Britney Spears som skal være den kommende seriens stjerne. På Hollywood-bloggen Perez Hilton kan du lese TV-produsentenes annonse: De etterlyser deltakere som skal kjempe om å bli Britney Spears nye rådgivere. Hver uke skal en ny deltaker få jobbe sammen med henne mot det bebudede comebacket.

 

I annonsen heter det at alle som søker må være amerikanske statsborgere og over 21 år.

 

- Jeg kan ikke vente med å komme i gang med dette nye kapitlet og det mest spennende av alt blir å involvere fansen i mitt comeback, sier Spears.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews