Britney fortsetter festen

(08.02.2007, sist oppdatert 08.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears prøver å oppføre seg pent - men det svikter.

For tiden oppholder hun seg i New York, der det er moteuke og hvor hun tidvis dumper innom motevisningene. Men på kveldstid er det klubblivet som gjelder, og ifølge New York Posts øyenvitner fester hun fortsatt hardt.

 

Men hun gjør da et forsøk på å streite seg opp: Da hun og venninnene ankom utestedet The Marquee, bad hun om at «all alkohol måtte holdes langt unna henne».

 

Likevel ble hun stadig mer ustø på beina, og snublet rundt. Tobarnsmoren ble sist observert på clubben Tenjune utpå morgenkvisten. Også der slo Britneys samvittighet inn, og hun ytret på ny ønsket om at det ikke skulle settes alkohol på bordet - noe også klubbens ledelse bekrefter. Likevel sier et vitne: «Hun var sørpe full».

 

Nysingel Britney - som er blitt dumpet per telefon av Isaac Cohen - var også i nærkontakt med mannlige gjester, melder avisen. Men nattelivsrunden ble så avsluttet med et besøk på McDonalds.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews