Britney forklarer paraplyepisoden

(05.07.2007, sist oppdatert 05.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det skapte overskrifter verden over da en illsint Britney Spears (25) med barbert skalle gikk til angrep på en fotograf utenfor hjemmet til eks-mannen Kevin Federline i februar.

En paparazzifotograf for sladrenettstedet X17 fikk unngjelde da en rasende Britney Spears forsøkte å ta seg inn i huset til eks-mannen Kevin Federline. Da hun oppdaget fotografen, begynte hun å slå ham med en paraply.

 

Egentlig var Spears innlagt for rehabilitering etter en lang periode med festing, men hun skrev seg selv ut da hun hørte at Federline søkte midlertidig omsorg for sønnene - som da var inne i huset sammen med ham.

 

Popstjernen forlangte å få komme inn til Kevin og guttene, og langet ut med paraplyen - som traff både biler og den uheldige fotografen.

 

Siden ble hun igjen innskrevet på rehabiliteringsklinikken i Malibu, men kom ut igjen i mars og ble gjenforent med sønnene. Samtidig arbeider hun nå med en comebackplate.

 

Og det ser ut til at Spears er blitt en smule sarkastisk etter det siste årets opp- og nedturer. Hun har nemlig skrevet et brev til X17, der hun ber om unnskyldning for hendelsen med paraplyen. I det håndskrevne brevet, som er publisert i sin helhet på nettstedet, sender hun også et spark til eks-mannen.

 

Hun skriver: «Kjære X17. Jeg vil gjerne be om unnskyldning for hendelsen med paraplyen. Jeg forberedte meg til en mulig filmrolle, der ektemannen ikke spiller sin rolle - så de bytter plass. Dessverre fikk jeg ikke rollen. Jeg er lei for at jeg levde meg så sterkt inn i rollen! Britney».

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews