Britney forfulgt av ni biler

(26.04.2007, sist oppdatert 26.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke så lett å være kjendis i USA, særlig ikke når man sliter. Det er Britney Spears det beste eksemplet på.

Da hun tidligere denne uken var ute på en fin kjøretur i sin åpne sportsbil, hadde hun et haleheng på intet færre enn ni biler med paparazzier, melder TMZ.

 

Selv om paparazzifotografene av og til kan være til praktisk nytte, som da de i fjor hjalp Britney med å skyve Ferrarien hennes ut av veibanen etter at den fikk motorstopp, så har hun et blandet forhold til dem: I februar angrep hun en fotografbil med paraply.

 

Men sønnen Jayden James, født 12. september i fjor, er det ingen paparazzier - eller andre fotografer - som har klart å få knipset et bilde av. Ifølge TMZ finnes det knapt et bilde av ham som man med sikkerhet vet er Britney og Kevin Federlines yngste sønn. Eldstemann Sean Preston er derimot blitt fotografert flere ganger.

 

Det ryktes at det i skilsmisseavtalen mellom Britney og Federline er avtalt at yngstemann ikke skal bli utsatt for paparazziens kameralinser i offentligheten, og at han skal skjermes.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews