Britney forelsket i Federlines produsent

(12.12.2006, sist oppdatert 12.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federlines hip hop-produsent er Britney Spears nye flamme.

Siden det ble kjent at Britney Spears skilles fra ektemannen Kevin Federline, har hun slått ut håret og droppet trusene. Den ville festingen hennes, sammen med blant andre Paris Hilton og Lindsay Lohan, har skapt overskrifter verden over. For det er ikke mange måneder siden Spears nedkom med sitt andre barn, lille Jayden James som så dagens lys i midten av september. 25 år gamle Spears er nå observert tett omslynget med en ny mann. Og hennes valg av ny gemal får neppe eksmannen til å juble. Han heter nemlig Jonathan Rotem, er plateprodusent - og hans siste prosjekt er ingen ringere enn Kevin Federline, skriver Daily Mirror.  - De brydde seg ikke om at folk så dem, sier et vitne til avisen som også publiserer bilder der Britney kysser musikkprodusenten.

(©NTB)  Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews