Britney fikk paparazzihjelp

(15.12.2006, sist oppdatert 15.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

En person fullstendig ute av kontroll, angrep og trakasserte Britney Spears nylig. Hjelpen kom fra uventet hold.

En person stormet mot Britney Spears, og trakasserte henne høylytt på grunn av all festingen hennes den senere tid. Da kom paparazzifotografene - som alltid er i hælene på Spears - popstjernen til unnsetning.

 

Det var natt til onsdag at den for tiden hardtlevende artisten avsluttet en kveld på nattklubb i Los Angeles. Da hun kjørte inn på en parkeringsplass ved hotellet hun skulle sove i, hoppet en rasende person ut av en bil - og begynte å skjelle henne ut, skriver underholdningssiden TMZ.com.

 

Redningen ble paparazzifotografene, som så det hele og fikk skjermet Spears og samtidig holdt den rebelske mannen på avstand.

 

Og Spears var ikke snauere enn at hun belønnet paparazziene som hun tidligere har omtalt som parasitter: Hun holdt en danseoppvisning for dem fra hotellvinduet slik at alle skulle få noe å skrive hjem om.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere
16.12.2006 23:00
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews