Britney fikk besøk av Federline

(26.02.2007, sist oppdatert 26.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears (25) fikk besøk på rehabiliteringsklinikken i helgen. Hennes tidligere ektemann Kevin Federline tok turen innom, sammen med deres to sønner, Sean Preston og Jayden James.

Popstjernen sjekket inn på rehabiliteringsklinikken Promises i Malibu 21. februar. Det er tredje gang på kort tid at den unge tobarnsmammaen prøver å gjennomføre et behandlingsopplegg. Tidligere har hun sjekket ut samme dag.

 

Lørdag kom eksmannen Kevin Federline på besøk, og med seg hadde han begge sønnene. Fredag besøkte Federline henne alene, skriver Femalefirst.

 

Flere aviser og blader har den senere tid pekt på det faktum at Federline ikke har vært avbildet beruset eller har påført seg selv andre skandaler etter bruddet med Spears. Han har truet offentlig med å søke om full omsorgsrett for sønnene dersom Spears ikke beviser at hun har lagt bak seg den harde festingen.

 

Og det er ikke bare hennes siste eksmann som er bekymret over Spears tilstand. Også hennes første ektemake, Jason Alexander som var gift med Spears i 55 timer i 2004, røper sin bekymring.

 

- Hun kan ende opp som Anna Nicole Smith, uttaler han ifølge Femalefirst. Han legger til:

 

- Det skremte vettet av meg å se henne med barbert hode. Det var helt tydelig et rop om hjelp. Jeg har aldri uttalt meg om Britney og narkotika før, men jeg er virkelig dypt bekymret for henne. Jeg frykter at hun vil ende opp som Anna Nicole Smith - og bli funnet død.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


bjørnar
26.02.2007 22:26
trur hun må finne ut av det her selv, mer andre lager opprør jo bedre blir det for henne å få oppmerksomhet, og mer vil hun fortsette med det her for å skremme andre trur jeg.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews