Britney får mer tid med barna

(07.05.2008, sist oppdatert 07.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Gode nyheter for Britney Spears i går, da dommeren innvilget henne mer besøkstid sammen med sønnene.

Britney var selv til stede i retten i går, fulgt av sin advokat og av foreldrene Jamie og Lynne Spears. Hun sa ikke noe til pressen, men foreldrene sendte ut en felles pressemelding etter høringen, der de fastslo:

 

- Vi er så glade for Britneys fremskritt, og vi setter pris på at retten gjenkjenner denne fremgangen.

 

Også Kevin Federline var til stede i retten, men også han forholdt seg taus overfor pressen. Hans advokat Mark Vincent Kaplan karakteriserer besøksutvidelsen som «et forsiktig skritt, men et skritt fremover uansett»:

 

- Vi ser tegnene på Britneys fremgang, og at det gjennomføres over tid er noe Kevin ønsker velkommen. Barna har det fint, sa Kaplan.

 

Ifølge People.com er det uklart hvor mye mer tid Britney er innvilget sammen med sønnene Sean Preston og Jayden James.

 

Britney Spears har klart å ta det med ro de siste månedene, etter at hun ble tvangsinnlagt ved en psykiatrisk klinikk i januar. Etter at faren Jamie Spears tok kontroll over datteren, har hun tilbrakt mer tid med familien - også moren, som hun hadde kranglet med. Nylig fløy Britney til hjemstaten Louisiana for å være med på en fest for søsteren Jamie Lynns kommende barn.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews