Britney får en natt med gutta

(12.10.2007, sist oppdatert 12.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears tok seg sammen og møtte opp i retten - og ble belønnet for strevet: Nå får hun ha sønnene Jayden James (1) og Sean Preston (2) på overnattingsbesøk en gang i uken.

Riktignok får hun ikke være alene med dem: Retten vil utpeke en som skal overvåke samværet. Selv ønsker Britney Spears at denne «vakthunden» skal være hennes egen mor Lynne, men det er ikke klart hva dommeren gikk med på.

 

Eksmannen Kevin Federline, som nylig fikk omsorgsretten for parets to sønner, er positiv til overnattingsordningen forutsatt en slik ekstra sikkerhet - som gjør at «han føler at barna har beskyttelse», ifølge hans advokat.

 

Pressen gikk amok da Britney Spears dukket opp i retten noen timer ut i torsdagens høring. Da hadde advokatene hennes bedt om at hun skulle innvilges overnattingsbesøk. Dette er første gang Spears møter i retten i barnefordelingssaken, og til de fremmøtte journalistene ytret hun seg slik:

 

- Jeg har det bra, takk.

 

Hun var til stede i rettssalen i en time, og snakket ifølge rettens talsmann med en «lav og respektfull stemme», melder nyhetsbyrået AP.

 

Da hun dukket opp i retten, hadde hun en mørk, diskret overdel og jeans. Hun fikk lov til å ha på de store solbrillene sine på grunn av «medisinske årsaker». Men tidligere på dagen ble hun fotografert i en voldsomt utringet, rød kjole mens hun var innom et legesenter, der hun angivelig skal ha testet seg.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.348 sec - 1 pageviews