- Britney dusjet aldri og pusset ikke tennene

(21.07.2011, sist oppdatert 21.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears tidligere livvakt har saksøkt superstjernen for at hun angivelig skal ha kledd seg naken for ham flere ganger og forsøkt å få han i seng.

- Hun fjertet og plukket seg i nesen. Hun dusjet ikke på flere dager, brukte ikke deodorant, pusset ikke tennene, fikset ikke håret, brukte ikke sko eller sokker, skal den tidligere livvakten Fernando Flores sagt ifølge .

 

Superstjernen skal i tillegg ha forsøkt å sjekke opp livvakten sin flere ganger - uten hell. Flores forteller at Britney Spears flere ganger kledde seg naken foran ham i et forsøk på å sjekke han opp. I fjor ble det for mye for Flores som saksøkte stjernen for oppførselen.

 

Flores tidligere erfaring som politimann gjør at han mistenker at Spears var påvirket av medikamenter i tiden han var livvakt for henne. I rettspapirene står det, ifølge avisen: «Spears var mentalt ustabil, illeluktende og krevende. Ved ulike anledninger krevde hun at vi kalte henne Jennifer eller Queen Bee».

 

Fernando Flores krever nå 6 millioner dollar i oppreisning, etter at han angivelig skal ha fått angst og blitt deprimert på grunn av Spears «motbydelige oppførsel». Han arbeidet for superstjernen fra februar til juni i fjor.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews