Britney dater agenten sin

(10.06.2009, sist oppdatert 10.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears skal ha funnet lykken igjen, denne gangen med sin agent Jason Trawick - og selv hennes strenge far og formynder er fornøyd.

Dermed smiler livet til Britney igjen, etter en hjerteskjærende skilsmisse fra Kevin Federline og et stormende forhold til paparazzifotografen Adnan Ghalib.

 

Ryktene har svirret på internett en tid, og nå bekrefter en kilde angivelig nær popprinsessen at hun har en romanse på gang med Trawick.

 

- De er fullstendig og definitivt i gang med å date. Faren hennes elsker ham. Han er det beste som har skjedd henne, sier kilden til People.com.

 

Jason Trawick er de siste månedene ofte blitt fotografert sammen med Britney Spears, og var også på tur med henne i mai til Bahamas. Da var også sønnene hennes med Federline, Preston (3) og Jaden (2) med.

 

- De er veldig søte sammen. Han gjør Britney virkelig lykkelig, og er strålende med gutta, sier kilden, som også sier at Britney «alltid har vært betatt» av Trawick, som i tillegg er en av bestevennene til broren Bryan.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews