Britney beskyldes for dødstrusler

(02.08.2007, sist oppdatert 02.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Problemene vil ingen ende ta for Britney Spears. Nå beskyldes hun også for dødstrusler.

Det er fotografen Andrew Deetz som hevder at popstjernen har kommet med dødstruslene, og Deetz har bedt sine advokater om å gå til søksmål.

 

I søksmålet, som er registrert i Las Vegas, hevder fotografen at han og kollega Kyle Henderson ble angrepet av Britneys livvakt, Julio «JC» Camera. Han skal ha gått til angrep på de to fotografene da de forsøkte å ta bilder av Britney og hennes to barn Sean Preston og Jayden James torsdag 26. juli.

 

I en uttalelse fra Deetz advokater heter det ifølge nettstedet Female First at Britney skal ha løpt mot Henderson og kastet en flaske mot ham. Deetz hevder videre at sangeren også skal ha bedt ham skaffe seg rettslig beskyttelse mot henne, fordi hun enten kom til å drepe ham selv eller betale en profesjonell for å gjøre jobben.

 

Fredag stevnet Las Vegas-politiet Camera for angrep på fotografene. Livvakten risikerer inntil et halvt år i fengsel samt bot dersom han blir dømt.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews