Britney besøker Lohan

(04.06.2007, sist oppdatert 04.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Festen er over. Mens Paris Hilton sitter i et kvinnefengsel i Los Angeles, har alvoret også innhentet venninnen Lindsay Lohan - som har lagt seg inn til avrusning.

Men et lyspunkt for unge og skandaleforfulgte Lohan, er kanskje at Britney Spears har tenkt å komme på besøk.

 

Det skal være Lohans kjæreste, den britiske modellen Calum Best, som har kontaktet Spears i et forsøk på å muntre opp Lohan.

 

Lindsay behandles for alkohol- og rusmisbruk ved behandlingssentret Promises i Malibu, som for kort tid siden huset Britney Spears. Det er den britiske tabloiden Daily Star som mener at de to partyvenninnene nå skal gjenforenes. I edru tilstand.

 

- Calum er urolig for at Lindsay skal være ensom på Promises, slik at hun ikke får noe utbytte av behandlingen. Britney på sin side føler seg så bra nå at hun gjerne drar dit på besøk, slik at hun også kan introdusere Lindsay for noen av sine venner der.

 

Calum Best skal også være på jakt etter en leilighet i Malibu, slik at han kan være så nær Lohan som mulig.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews