Britney anklages for utroskap

(21.12.2006, sist oppdatert 21.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline har fått unngjelde i sladrespaltene etter bruddet med popstjernen Britney Spears. Men enkelte stemmer hevder nå at det var Spears som ødela «idyllen».

Britney Spears har holdt høy partyfaktor etter at hun skilte seg fra sin ektemann gjennom knappe to år, hip hoperen og danseren Kevin Federline.

 

Det tok heller ikke lang tid før Spears ble koblet til en ny mann: Musikkprodusenten J. R. Rotem. Og de nyeste ryktene vil ha det til at hun innledet et forhold til ham mens hun fortsatt var gift med Federline.

 

Det er kilder nær popstjernen som forteller til magasinet Star at Spears flørtet og sto i med produsenten, som var nesten daglig på besøk hos familien Spears/Federline.

 

- J. R. arbeidet med albumet til Kevin, og Britney hadde noe på gang med ham før hun sendte inn skilsmissepapirene, sier en kilde til magasinet.

 

Men andre forsøker å se saken fra en annen side, og sier: - Visst var det kjemi mellom de to, men Britney ventet til bruddet med Kevin før hun innledet et forhold.

 

Siden skilsmissen har Spears og Rotem ofte blitt observert sammen, og enkelte fotografer har foreviget paret mens de kysser og holder hender. Han skal også være involvert i Britneys comebackalbum.

 

Nå heter deg seg at Federline er i full gang med å samle beviser mot ekskonen som kan komme han til gode når han skal kjempe om foreldreretten til de to barna han har sammen med Spears: Sean Preston (1) og Jayden James (3 måneder).

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.207 sec - 1 pageviews