Britney Spears til rehabilitering

(04.10.2007, sist oppdatert 04.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

For å få tilbake omsorgen for sine to sønner går 25 år gamle Britney Spears med på en ny runde på avrusningsklinikk.

Etter at hun ikke møtte opp til ukentlige narkotikatester, som skulle vise at hun var rusfri og i stand til å ta seg av sønnene, ble det mandag kjent at Britney Spears må overlate hovedomsorgen for guttene til eksmannen Kevin Federline. Hun får besøke guttene annenhver dag, under tilsyn. For å få barna tilbake, vil Spears nå legge seg inn til rehabilitering igjen, skriver ukebladet OK!

 

- Allerede til helgen skal hun sjekkes inn på Eric Claptons Crossroads Centre i Antigua, sier en kilde.

 

En tante av popsangeren, Chanda McGovern, sier familien frykter for 25-åringens liv: - Hun har sporet helt av.

 

Spears dukket heller ikke opp i retten for å kjempe om omsorgen for sønnene, men kjørte i stedet rundt i en ny bil. Etter tre timer lange forhandlinger ble det besluttet at Sean Preston (2) og Jayden James (1) skal ha sin base hos Federline.

 

- Hun har ingen familiemedlemmer som hjelper henne. I stedet for slektninger, vender hun seg til venner, fester og dop, sier McGovern til britiske The Sun. Hun håper begge foreldrene til Spears kan møte opp i retten sammen med datteren 26. oktober, når det blir nye forhandlinger om omsorgsretten for sønnene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews