Britney Spears synger med Justin

(22.08.2008, sist oppdatert 22.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears og Justin Timberlake skal omsider synge en duett sammen på plate.

Det har gått rykter i månedsvis om at Spears og hennes ekskjæreste og nå meldes det at de to blir å høre på Britneys nye album som gis ut senere i år.

 

De to skulle egentlig ha sunget sammen med Britneys forrige utgivelse «Blackout», men hun dukket ikke opp i tide til opptaket i studioet til produsenten Timbaland.

 

I tillegg til en duett med Justin, vil Britneys kommende album inneholde en sang hun har skrevet om sine to små sønner, Sean Preston og Jayden James.

 

- Jeg har skrevet en sang til min neste plate om dem som heter «My Baby». Det er en vakker sang og jeg er virkelig stolt av den.

 

Samtidig melder det britiske musikkmagasinet NME på sine nettsider at det er lekket ut en video der man kan høre hvordan Britney Spears egentlig høres ut på konsert.

 

Opptaket er gjort under en opptreden i Las Vegas og er lagt ut på nettstedet . Det skal etter sigende være tatt direkte fra mikrofonen hennes.

 

Nettstedet fastslår at det ikke høres særlig bra ut.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.298 sec - 1 pageviews