Britney Spears mønstrer på «X Factor»

(10.05.2012, sist oppdatert 10.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears har signert en avtale verdt 15 millioner dollar og skal bli dommer i amerikanske «X Factor».

Den 30 år gamle popsangeren skal være glad for denne muligheten til å jobbe sammen med musikk- og TV-mogulen Simon Cowell.

 

Måneder med forhandlinger ligger bak før avtalen nå er i boks, og en kilde nær den 30-årige sangeren sier til nettstedet E!:

 

- Kontrakten er signert. Det har vært mye fram og tilbake de siste ukene, med alt fra store og små detaljer. Men hun er klar. Det er i mål nå, og Britney er svært ivrig etter å komme i gang.

 

Kilden sier videre: - Hun kan ikke vente til hun sitter ved siden av Simon i dommerpanelet, hun kommer til å gi dette alt hun har. Hun vil vise verden at dette er noe hun kan gjøre svært bra. Det er det perfekte neste steg i karrieren hennes. Både Britney og Simon gleder seg til å jobbe sammen.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.265 sec - 1 pageviews