Britney Spears? liv utleveres av mor

(04.09.2008, sist oppdatert 04.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Nå har detaljer fra Lynne Spears? kommende biografi lekket ut. Og mamma Spears sparer ikke på konfekten.

Ifølge Lynne Spears? kommende bok, begynte datteren å drikke alkohol allerede i 13-årsalderen. Hun skal ha mistet jomfrudommen som 14-åring - og - dersom vi skal tro moren - prøvde hun narkotika første gang som 15-åring.

 

Første gang Britney Spears fikk i seg alkohol, skal angivelig har vært på en fest i regi av TV-konseptet Mickey Mouse Club, hvor unge Spears var med i ensemblet. Og hun skal ha fått servert narkotika da hun som 15-åring reiste til Los Angeles for å spille inn debutalbumet «Baby One More Time».

 

Detaljene ble lekket onsdag i forkant av bokutgivelsen, som har fått tittelen «Through the Storm».

 

Lynne (53) forteller visst nok videre i boka hvordan hun angrer på å ha overgitt kontrollen over Britneys karriere til managere. Hun skal også angre på at hun tillot at datteren ble framstilt som et sexobjekt i så ung alder.

 

Britney Spears (26) hadde tidligere i år to korte opphold ved psykiatriske klinikker. Hun har også fått hjelp for rusproblemer, og har ligget i en omsorgstvist om sønnene hun har med eksmannen Kevin Federline.

 

Popstjernens far fungerer for tiden som formynder for henne, mens det jobbes med å få artisten på rett kjøl.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.227 sec - 1 pageviews