Britney Spears kjøpte graviditetstest

(17.01.2008, sist oppdatert 17.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears har ikke engang besøksrett til de to sønnene sine. Nylig kjøpte hun graviditetstester sammen med sin nåværende kjæreste, paparazzifotografen Adnan Ghalib.

Britney Spears er stadig i medienes søkelys. Ikke minst vekker det oppsikt at hun har begynt å spankulere rundt i sin gamle brudekjole. Episoden der Spears fikk et sammenbrudd og låste seg inne med sønnene, har også blitt behørig omtalt.

 

Og det ser ikke ut til at Spears har tenkt å ligge lavt for å unngå nye oppslag i den kulørte pressen. 26-åringen ble nylig observert og avbildet da hun sammen med paparazzikjæresten Adnan Ghalib (35) sikret seg et par graviditetstester.

 

De to så ikke ut til å bry seg om fotografene som knipset vilt da de saumfarte apotekhyllene og til slutt plukket med seg et par tester som kan avdekke en eventuell graviditet. - Hun ønsker seg et barn til, sier en kilde til det amerikanske magasinet OK!

 

Alli Sims, kusinen til Britney som har stått ved hennes side i tykt og tynt, ser ikke ut til velsigne konstellasjonen Spears/Ghalib. - Han gir meg frysninger. Jeg så ham jo ofte da han fotfulgte oss som paparazzi og jeg tror ikke han har edle hensikter, sier hun ifølge svenske Aftonbladet.

 

En kilde nær popstjernen sier imidlertid at apotekstuntet er en typisk Britney-spøk, gjort for å skape oppmerksomhet. - Det er bare tull. De tøyser med paparazzifotografene, sier Sam Lutfi - som er en nær venn av popikonet - til sladrenettstedet Access Hollywood.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews