Britney Spears i hardtrening foran turné

(07.04.2008, sist oppdatert 07.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Britney Spears ligger i hardtrening for en planlagt verdensturné.

Ifølge News of the World skal den i senere tid hardt prøvede sangeren selv være ivrig etter å komme seg ut på veiene igjen, etter at albumet hennes «Blackout» høstet strålende kritikker.

 

Den gode mottakelsen av platen er et av få lyspunkt for artisten, som lenge har ligget i omsorgstvist for sønnene hun har med Kevin Federline, og flere ganger har vært innlagt for det som antas å være psykiske problemer. Til slutt fikk hun utnevnt sin far som verge

 

For tiden trener hun i Millennium Dance Complex i Hollywood, og hun har mye å trene seg opp til. Kilder hevder stjernen skal på verdensturné, en turne som dersom ting går etter planen skal bringe inn 500 millioner kroner til billettlukene.

 

- Det begynner å lysne for Britney. Hun fokuserer endelig på karrieren igjen, sier en kilde til News of the World.

 

For tiden er popstjernens far, Jamie Spears, utnevnt som verge for Spears, og det skal han være helt fram til 31. juli. Han har blant annet sørget for at hun fikk gjøre en gjesterolle i den populære TV-serien «How I Met Your Mother», og innsatsen her ble også belønnet med kritikerros.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


anonym
08.04.2008 23:41
det bildet er ikke fra 2004 men fra 26 års bursdagen hennnes i år 2007 og den ble feiret på "Scandinavian Style Mansion" i Los Angeles

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews