Britney Spears fikk Madonna-råd

(29.05.2009, sist oppdatert 29.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det skal ha vært popdronningen Madonna som rådet Britney Spears til å ta med seg sønnene på turné.

Britney Spears sier til magasinet Hello: - Det handler om å skape en historie for ungene. Det vi som mødre gjør er å skape en historie ungene kan se tilbake på.

 

Hun sier videre: - Når de blir store vil jeg at de skal se tilbake, og si: «Mamma jobbet virkelig hardt, men hun var alltid der for oss».

 

Popsangeren kunne videre fortelle at hun fikk rådet om å ta med sønnene Sean Preston og Jayden James på turné - av selveste Madonna. Og at hun deretter overtalte, eller hyret, eksmannen Kevin Federline til å følge med som barnevakt.

 

Ifølge den britiske tabloiden The Sun betaler Spears Federline 5.000 dollar i uka for at han sa fra seg sine plikter hjemme, og ble med på turné.

 

11. juli spiller Britney Spears i Parken i København, 13. juli står Globen i Stockholm for tur og 16. juli er det Hartwell Arena i Helsingfors som får besøk.

 

Den europeiske delen av turneen åpner 19. juni i O2 Arena i Dublin.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews