Britney Spears ført til sykehus

(31.01.2008, sist oppdatert 31.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Nettsteder som TMZ og E! Online, samt den britiske tabloidavisen The Sun, hevder popsangeren Britney Spears er kjørt til sykehus, for å få sin psykiske tilstand vurdert.

Hollywood-kilden TMZ melder at det lenge har vært planer om å få Spears innlagt ved UCLA Medical Center i Los Angeles.

 

Og torsdag morgen ble planene iverksatt. Flere psykiatere skal ha vært hjemme hos Spears i timene før innleggelsen, og fortalt henne nødvendigheten av å få hjelp. Spears skal ha blitt med ambulansen frivillig.

 

Mangel på søvn og flere uheldige kjøreepisoder skal ha vært noen av grunnene til at psykiaterne så det nødvendig å skaffe artisten hjelp. Spears, som for tiden er midlertidig fratatt besøksretten til sønnene hun har med eksmannen Kevin Federline, skal ha virket svært forvirret de siste dagene.

 

Britney Spears mor, Lynne Spears, og popsangerens paparazzi-fotograf-kjæreste, Adnan Ghalib, skal ha fulgt etter ambulansen i samme bil.

 

Det er andre gang i år at Spears får medisinsk behandling for det som antas å være psykiske problemer. Tidlig i januar ble hun ført til Cedar Sinai-sykehuset i Los Angeles.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews