Britney Spears åpner spisested

(31.07.2009, sist oppdatert 31.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears kjøper en restaurant til sin far.

Sangeren vil gjerne se at Jamie Spears - som er medansvarlig for hennes personlige og profesjonelle forretninger etter hennes sammenbrudd i fjor - driver det nye spisestedet når hans oppgave har tatt slutt.

 

- Britney ville bare gi ham noe nyttig som et tegn på hennes takknemlighet. Etter alle opp- og nedturene vet hun at han alltid vil hennes beste, sier en kilde ifølge den britiske avisa The Mirror.

 

Britney åpnet restauranten Nyla i New York i 2002, men det gikk ikke så bra. Nå planlegger hun å selge soulfood på det nye stedet i Los Angeles.

 

Soulfood er populær i sørstatene i USA - Britney kommer fra Kentwood i Louisiana - og inkluderer retter som stekt kylling, spareribs, bønner og søtpoteter.

 

Tidligere denne måneden ble det kjent at Jamie vil at en dommer skal gjennomgå forretningsavtalen når verdensturneen til Spears slutter i november.

 

- Jamie kan ikke spørre dommeren om å avslutte avtalen - bare gjennomgå den. Dommeren vil deretter bestemme om Britney skal få igjen kontrollen over livet sitt, sier en kilde.

 

Jamie tror at Britney - som for tiden har delt omsorg for sine to barn med sin eksmann Kevin Federline, Sean Preston (3) og Jayden James (2) - nå er sterk nok til å ta vare på seg selv.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews