Britney øser ut penger

(18.05.2009, sist oppdatert 18.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears tjener nok store summer - men pengene flyr ut like raskt.

Popprinsessen som har gjort et sterkt comeback, tjente mer enn 75,6 millioner kroner i fjor, men brukte intet mindre enn 60 millioner kroner i samme tidsrom.

 

Av rettsdokumenter fra Los Angeles-domstol som Daily Mail har tilgang til, fremgår det at Britney bruker mer på vakthold, sikkerhet og tjenerskap enn hun gjør på sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2) - henholdsvis 4,2 millioner kroner og «bare» 1,2 millioner.

 

Hun brukte nærmere 20 millioner kroner på hele 17 ulike advokater. Mer enn halvparten av beløpet er brukt av faren Jamie Spears og hans advokater som tar hånd om Britney etter sammenbruddet tidlig i fjor. Blant annet ga de en solid porsjon av advokatmillionene til eksmannen Kevin Federline for å dekke hans utgifter i familieretten.

 

Britney Spears sies også å bruke anselige summer på å holde seg i form. Dette er ikke spesifisert i rettsdokumentene, men kilder sier hun bruker mer enn 50.000 kroner i måneden på trening.

 

I juni ankommer «Circus»-turneen til Britney Storbritannia, og der har hun forlangt et rom på det fasjonable Dorchester-hotellet som aldri har vært røyket i, og der det skal være luftfuktere og 100 watts lyspærer - og mulighet for at sikkerhetsvaktene skal kunne sove utenfor døren til suiten hennes. Hun ønsker også oversikt over løperuter i nærliggende Hyde Park og hvor hun kan leie seg en hest - og ri.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.222 sec - 1 pageviews