Blir Paris Hilton gudmor for Nicoles datter?

(31.01.2008, sist oppdatert 31.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Mens Paris Hilton flommet over av entusiastiske ord over venninnen Nicole Richies nyfødte datter Harlow Winter Kate Madden, bare smilte hun strålende som svar på spørsmålet om hun skal være barnets gudmor.

- Jeg gråt når jeg så henne. Hun ser ut som en miniatyrutgave av Nicole og Joel. Jeg er så glad på deres vegne, sa Paris Hilton til New York Post.

 

Men da pressen som var til stede på lanseringsfesten for en ny BlackBerry-telefon spurte henne om hun var bedt om å være gudmor, bare smilte hun gåtefullt og bredt.

 

Lurer du forresten på hvilken ringetone Paris Hilton har på sin mobil? Naturligvis sin egen hitlåt, «Stars Are Blind» - men også sin tidligere bestevenninne Britney Spears? singel fra comebackalbumet, «Gimme More».

 

Selv blir Paris Hilton snart å se i kinofilmen «The Hottie and The Nottie», som har amerikansk premiere om en drøy uke. Der spiller hun flotte Christabel, som er drømmekvinnen til Nate, men som han ikke får oppvartet fordi hennes stygge bestevenninne alltid er rett i nærheten.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews