Blandet mottakelse for Britney

(10.09.2007, sist oppdatert 10.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det skulle vært et solid comeback, men Britney Spears? opptreden under MTV Video Music Awards i Las Vegas i helgen har fått en blandet mottakelse.

Innslaget begynte med å vise bakhodet hennes, og onde tunger skriver at det som fulgte ikke var særlig mer inspirerende.

 

Forventningene var store da hun innledet årets prisutdeling søndag kveld med å fremføre sin nye singel «Gimme More». Da hun snudde seg, fikk publikum i salen og foran skjermene se en Spears kledd i svart glinsende bikini og knehøye svarte støvler.

 

Dette var 25-åringens første steg på comebackruta som kulminerer med hennes nye album som gis ut i november. Britney var omgitt av et dusin dansere hvorav noen slang seg i strippestenger, alt mens hun mimet til sangen sin.

 

Kveldens store vinner var Justin Timberlake som vant fire priser, mens Rihanna vant prisen for årets video med «Umbrella».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews