- Ønsker normalt liv

(25.06.2008, sist oppdatert 25.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

- Mer enn noe annet ønsker jeg at denne babyen skal få et så normalt liv som hun kan få, sier Jamie Lynn Spears (17), etter å ha måttet smugle sin nyfødte datter ut fra sykehuset.

Det siste året har lillesøsteren til Britney Spears opplevd hvordan Britney har strevd med berømmelsens bakside, og selv forårsaket store oppslag da hun selv skulle ha barn som 16-åring.

 

Nå er hun fast bestemt på å prøve å gi datteren Maddie en bedre sjanse, skriver OK!, og fastslår at kampen allerede har begynt: Bare to dager etter at Maddie kom til verden 19. juni snek Jamie Lynn seg ut sammen med Maddie i tidlige morgentimer fra sykehuset, for å unngå paparazzihysteriet som storesøsteren senest merket bare noen timer tidligere.

 

Ved hjelp av politimenn og private sikkerhetsvakter og en Jamie-dobbeltgjenger lyktes planen, som gikk ut på å smugle mor og barn ubemerket fra sykehuset og hjem til småbyen Liberty.

 

Bestemor Lynne Spears og Maddies far Casey Aldridge var med på planen, og de var lokkemat for fotografene - der de lot som de hadde skjult den nybakte mor i baksetet, bak et stort hvitt forheng.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews