«Adnan vil selge Britney-video»

(28.01.2008, sist oppdatert 28.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Flere amerikanske medier hevder Britney Spears? paparazzivenn, Adnan Ghalib, planlegger å selge videosnutter med popsangeren.

Det er for tiden uvisst hvor vidt Adnan Ghalib og Britney Spears fortsatt er sammen, men da han uttalte seg til TV-programmet Entertainment Tonight nylig, sa han at han slett ikke trodde siste ord var sagt i historien om ham selv og sangstjernen.

 

Likevel, dersom vi skal tro kjendisnettstedene showbizspy.com og TMZ, skal Ghalib være interessert i å selge seks videosnutter med det problemforfulgte popfenomenet. Han skal ha vist dem fram til den britiske tabloidavisen News of the World og tilbudt dem å kjøpe opptakene for 2 millioner dollar.

 

Opptakene viser ifølge News of the World en forvirret Britney som sitter på sengekanten og veksler mellom å le og å bryte ut i hysterisk gråt.

 

En kilde som har sett opptakene hevder til showbizspy.com: - Snuttene er som hentet fra en skrekkfilm. Det eneste vi får se, er en Britney som raver gråtende rundt. Dette er ikke underholdning. Adnan er bare opptatt av å få så mye ut av Britney som mulig før forholdet dør ut. Men disse videoene er bare for mye. Det er slemt. Det er svært ubehagelig å se Britney nå bunnen.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews