Venner dementerer bruddryktene

(25.01.2010, sist oppdatert 25.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Plutselig gikk ryktet om et brudd mellom superstjernene Angelina Jolie og Brad Pitt verden rundt.

Men kilder nær paret sier det er tullsnakk at de to har vært i møter med advokater for blant annet å få til en rundt omsorgen for barna etter et brudd. - Ryktene er totalt usanne, sier en kilde til magasinet People.

 

Hollywoodparet og forholdet deres er ofte gjenstand for spekulasjoner, og i helgen kom altså meldingen om at Pitt (46) og Jolie (34) var på vei mot en separasjon. Forberedelsene til en skilsmisse skulle være i full gang, ved hjelp av advokater, het det videre.

 

Men kilder nær paret er helt klar i sin tale: - Alt er bare bra mellom dem, sier en annen kilde til magasinet.

 

Også nettstedet TMZ har vært i kontakt med mennesker som står paret nær, og også her blånekter kildene på at det skal være snakk om et brudd.

 

- Det er bare tullprat, sier en kilde.

 

People skriver videre at paret spiste en romantisk middag for to i begynnelsen av januar på den franske restauranten Le Perigord. Da skal stemningen ha vært svært god.

 

- Man kunne se at de ville bruke tid på tomannshånd, og de ville ikke bli forstyrret av noen. Det var fantastisk å se et par som var så forelsket i hverandre, sier en kilde til People.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews