- Trøbbel for Pitt og Jolie

(30.03.2009, sist oppdatert 30.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

De virker å ha det perfekte kjendisforholdet, men nå kan Angelina Jolie og Brad Pitt ha møtt forholdets første, lange motbakke.

Det mener i alle fall kilder som jobber med Jolies nye film «Salt», som hevder til Daily Mail at superstjernen er utslitt og nesten aldri ser Brad og barna. Filmen spilles inn i New York, og familien har flyttet etter for å være nær henne.

 

Men vanskelighetene skal være så store at superparet ikke bor sammen i storbyen. Mens Jolie har sjekket inn på Waldorf Astoria-hotellet, bor Brad og deres seks barn i et hus i nærheten.

 

- Brad og barna har nesten ikke vært på besøk på settet. Angelina virker veldig innesluttet. Hun bor for seg selv, jobber 15 timer om dagen og stresset tar over. Vi er veldig bekymret, sier en kilde.

 

Jolie skal også ha gått dramatisk ned i vekt.

 

- Hun ser så liten ut på skjermen at produsentene er blitt nødt til å ta et diskré ord med henne om det, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews