Til Costa Rica for julefeiring

(12.12.2011, sist oppdatert 12.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt og Angelina Jolie ser på hus i Costa Rica for å feire jul der med sine seks barn.

Hollywood-paret, som har barna Maddox (10), Pax (8), Zahara (6), Shiloh (5) og tvillingene Knox og Vivienne (3), er på evig flyttefot og har nå kostet øynene på det sentralamerikanske landet.

 

Det skal ifølge The Sun dreie seg om en stor bondegård som Brad Pitt angivelig mener vil være det perfekte stedet for familien å stikke seg vekk på.

 

- Han elsker landet, og vurderer å kjøpe eiendommen i Costa Rica så de kan være der mer når livet blir mindre travelt, sier avisens kilde.

 

Og det kan skje raskere enn forventet: Nylig medga Angelina Jolie at hun planlegger å legge Hollywood-karrieren på hyllen i løpet av få år, for å konsentrere seg om å få barna trygt gjennom tenårene. Dette var en periode hun selv slet mye, og det vil hun prøve å lette for dem.

 

- Barna mine vil trenge meg mye når de når tenårene. Så jeg kommer til å jobbe hjemmefra på en eller annen måte, kanskje jeg begynner å skrive, sa Jolie.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews