- Tarantino ønsker seg Pitt

(16.07.2008, sist oppdatert 16.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den nybakte tvillingpappaen Brad Pitt står øverst på ønskelisten når Quentin Tarantino skal i gang med krigsfilminnspilling.

Tarantino gjør et hopp tilbake i tid i sitt kommende filmprosjekt, melder nyhetsbyrået Reuters. Kultregissøren planlegger et filmeventyr med handling lagt til den andre verdenskrig, og startskuddet for innspillingen går i allerede i september.

 

Filmen får tittelen «Inglorious Bastards», og dette blir en nyinnspilling av kultfilmen «Quel Maledetto Treno Blindato» (1978), regissert av den italienske filmskaperen Enzo G. Castellari.

 

Tarantinos film skal kretse rundt et knippe amerikanske soldater som befinner seg på fiendens mark, og så langt er Tim Roth og Michael Madsen bekreftet i to av rollene.

 

Men nå hevder kilder at Tarantino setter seg på flyet til Frankrike mandag, for å tilby Brad Pitt en fet kontrakt for hovedrollen, skriver Hollywood.com. Ifølge kilder klarer ikke Tarantino se for seg noen andre enn Pitt i hovedrollen, så det skal være en svært nervøs regissør som retter nesten mot Middelhavets bredder. Så spørs det da, om seksbarnspappaen klarer å rydde plass i timeplanen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews