Sviger-Pitt‘ene flytter inn

(21.02.2011, sist oppdatert 21.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitts foreldre Bill og Jane flytter inn hos familien Jolie-Pitt for å hjelpe til med barneoppdragelsen.

Det er avisen The Sun som melder at de skal få sin egen leilighet i tilknytning til kjendisparets herskapshus Chateau Miraval i Frankrike. Der skal Bill og Jane Pitt hjelpe til med de seks viltre ungene, når familien ifølge kilder nå slår seg ned der mer permanent.

 

- For øyeblikket har de seks barnepiker, en for hvert av barna, og planen er å kvitte seg med disse hjelperne og i stedet lene seg på Bill og Jane, sier en kilde til avisen.

 

Det er Brad Pitt (47) og Angelina Jolie (35) som skal ha spurt om hans foreldre ville flytte inn med dem. Angivelig skal det være for å gi barna et mer stabilt hjemmeliv - istedenfor å være på evig reisefot rundt i verden sammen med de travle foreldrene.

 

- Brad er tradisjonstro, og ønsker at barna skal gro røtter, få venner og gå på samme skolen, heller enn å være på farten ustanselig, sier kilden. The Sun skriver videre at Johnny Depp, som spilte mot Jolie i hennes siste film, skal ha oppmuntret Jolie-Pitt-familien til å slå seg ned i Europa - slik han selv har gjort.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews