Sveisne gutter

(27.08.2008, sist oppdatert 27.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Eldsteguttene til Angelina Jolie og Brad Pitt, Maddox (7) og Pax Thien (4), dukket opp på filmfestivalen i Venezia med nye hårsveiser.

Mens det ofte ellers er tenåringer som gjør opprør og farger håret etter påtvungne frisyrer gjennom barneårene, får småguttene til den ukonvensjonelle Jolie-Pitt-familien frie tøyler allerede.

 

Dermed dukket kambodsjanskfødte Maddox opp med en knallblå mohikanersveis som sto rett opp, mens lillebror Pax Thien, som ble adoptert som treåring fra Vietnam i fjor, hadde en blondert stripe i sin lange, mørke manke.

 

De to gutta fikk være med pappa Brad Pitt til Venezia, der han skal reklamere for sin nye film «Burn After Reading». Den er regissert av Coen-brødrene Joel og Ethan, og også George Clooney står på rollelisten.

 

Mamma Angelina Jolie ble igjen på slottet i Frankrike som for tiden er hjemmet til den omflakkende familien, sammen med eldstedøtrene Zahara og Shiloh og tvillingbabyene Vivienne og Knox.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.231 sec - 1 pageviews