Storfamilie klar for ponnigalopp

(01.09.2011, sist oppdatert 01.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Når Brad Pitt vil ta med kona og ungene ut på ridetur, trenger han en hel hesteflokk.

Derfor har han gått til anskaffelse av seks shetlandsponnier til barna Maddox (9), Pax (7), Zahara (6), Shiloh (5) og tvillingene Knox og Vivienne (3). Han fant også en passende hest til Angelina Jolie.

 

- Brad tenkte seg om en stund men bestemte seg for å kjøre på. Han var ikke sikker på om de ville finne tid til å lære barna å ri, men tror det er verdt det i det lange løp. Han mener det er best at de lærer seg å ri når de er små, sier en kilde til avisen The Sun.

 

Storfamilien bor for tiden i franske Provence, på godset Chateau Miraval nær byen Correns. Der er det mye plass for hester å beite, skriver avisen.

 

- Stedet er enormt, og de har mengder med jorder rundt eiendommen. Oppkjørselen er bortimot fem kilometer lang og kantet med imponerende fontener, sier kilden.

 

Og skulle familien være varme etter rideturen, kan de avkjøle seg i det nye svømmebassenget - med vannsklier - som pappa Pitt også har latt installere.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews