Star hevder Pitt har vært utro

(09.09.2010, sist oppdatert 09.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

En fransk modell påstår Brad Pitt har bedratt Angelina Jolie med henne.

Ifølge magasinet Star er en fransk modell på banen med sterke påstander om Brad Pitt.

 

Mens Jolie selv er i Pakistan for å være med på å gi flomofrene i Pakistan oppmerksomhet, har modellen tatt bladet fra munnen. Påstandene hun kommer med skal ha det til at Brad Pitt bare er en av mange kjendismenn - i høyt profilerte forhold - denne modellen har boltret seg med.

 

Til magasinet sier modellen og flyvertinnen at hun liker å kapre kjendismenn som er opptatt. - De synes det er så spennende å være utro, og det gir meg en gylden mulighet til å gi dem det de savner, blir kvinnen - som angivelig heter Racine - sitert på i magasinet.

 

Det er ikke første gang Star er ute etter å sverte Brad Pitt og Angelina Jolie med slike rykter. Tidligere har de hevdet at det ble stor ståhei i hjemmet en dag Jolie angivelig fant Pitt mens han kjærtegnet og masserte barnepiken.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews