Solgte Maddie til sladreblad

(09.07.2008, sist oppdatert 09.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britneys lillesøster Jamie Lynn Spears vet hvordan det gjøres: Nå har hun gitt sladrebladet OK! tilslaget på de første bildene av den nyfødte datteren Maddie.

I det tilhørende intervjuet deler 17 år gamle Jamie Lynn sine erfaringer fra fødselen - som tok 3-4 timer - og at barnet oppfører seg riktig pent foreløpig.

 

- Hun er flink. Det er ikke noe skriking og gråting, sier Jamie Lynn til OK!

 

Tenåringsmoren - som tidligere har uttalt at hun ønsker en så normal oppvekst som mulig for datteren - ga bladet eksklusive rettigheter til både de første bildene av Maddie, så vel som retten til å dekke nedkomsten.

 

I intervjuet forteller hun også at hun har fått opplæring i kunsten å være forelder på forhånd - noe som hennes mer berømte storesøster er blitt pålagt i etterkant av å være blitt tobarnsmor. Også pappa Casey Aldridge er med på intervjuet. Han bor sammen med Jamie Lynn og deres felles datter, og var også med under fødselen. De har kommet hverandre nærmere enn før, men noen dato for bryllup er ennå ikke fastsatt, får leserne vite.

 

Det vites ikke hvor mye Jamie Lynn Spears får av OK!. Men da sladrebladet kriget med sin konkurrent People om rettighetene til de første bildene av Angelina Jolie og Brad Pitts kommende tvillinger, skal prisen på et punkt ha vært oppe i 77 millioner kroner.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews