Slater inspirert av Jolie og Pitt

(10.01.2008, sist oppdatert 10.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-profilen Christian Slater sier det var Angelina Jolie og Brad Pitts veldedige engasjement som inspirerte ham til selv å involvere seg i humanitært arbeid.

Stjernen - blant annet er kjent fra storfilmen «True Romance» - avsluttet nylig innspillingen av dokumentaren «Our Safari Diary in South Africa». Ifølge det britiske magasinet Closer ønsker han å bruke sin kjendisstatus mer i humanitære sammenhenger. Han gir Angelina Jolie og Brad Pitt mye av æren for den gryende veldedighetsiveren, og sier:

 

- Å arbeide til inntekt for veldedige formål er en god ting for meg, både emosjonelt og mentalt. Angelina Jolie og Brad Pitt er eksempler på at det nytter og de er gode forbilder for oss som har en mulighet til å påvirke i kraft av vår kjendisstatus.

 

38-årige Slater sier likevel at han ikke har noen intensjoner om å adoptere barn fra fattige land, slik Jolie og Pitt har gjort. Han sier:

 

- Når du har vært i Afrika, forstår du dem godt, og jeg applauderer Angelina og Brad for det de har gjort.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews