Skole vil skjerme Pitt og Jolie

(28.09.2007, sist oppdatert 28.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Foreldre til elever som går på skole med Angelina Jolie og Brad Pitts adoptivsønn Maddox, har fått et noe spesielt brev i posten.

Foreldre av barn som går på skole med Maddox, har fått et brev i posten hvor de blir bedt om å respektere den berømte familiens privatliv.

 

Maddox går på den eksklusive privatskolen Lycee Francais de New York som ligger på Manhattan. Men selv ikke det velbemidlede «klientellet» ved skolen lar Hollywood- celebritetene i fred.

 

I brevet fra skolens ledelse heter det: «Dessverre har foreldre tatt bilder og spurt om autografer. Noen har også uttalt seg til media og ropt og skreket til Ms. Jolie og Mr. Pitt når de har gjenkjent dem. Det er derfor dere nå, ikke bare for skolens skyld - men også for barnas sikkerhets skyld, blir bedt om å respektere familiens privatliv».

 

I brevet står det videre at Pitt og Jolie helst vil lage minst mulig oppstyr rundt seg. «Vårt fremste mål er å sørge for sikkerheten til alle studentene og familiene deres».

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.020 sec - 1 pageviews