Shiloh var planlagt

(11.05.2007, sist oppdatert 11.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie avviser at datteren hun har med Brad Pitt, Shiloh Nouvel, ikke var planlagt.

Tidligere har Angelina Jolie uttalt til pressen at hun ikke ønsket seg biologiske barn fordi det finnes så mange andre barn i verden som trenger et hjem. Derfor var det mange som ble overrasket da hun likevel ble gravid.

 

Jolie adopterte Maddox fra Kambodsja i 2002 og var alenemor for ham helt til hun ble sammen med Pitt i 2004. I tiden med Pitt har det blitt ytterligere to adopsjoner; lille Etiopia-fødte Zahara og den vietnamesiske gutten Pax Thien.

 

Men innimellom adopsjonene har Jolie altså også rukket å føde et biologisk barn. Shiloh Nouvel kom til verden for ganske nøyaktig ett år siden, i Namibia.

 

I 2002 sa Jolie: - Jeg dras mot barn som alt er fødte. Jeg tror vi mennesker er ment for ulike ting, og jeg tror jeg det er meningen at jeg skal finne mine barn rundt om i verden - og ikke nødvendigvis få dem på biologisk vis.

 

Det skal være Pitt som overtalte henne til likevel å prøve ut biologien, og hun sier til Readers Digest: - Før jeg møtte Brad sa jeg alltid at jeg ikke ville ha biologiske barn. Han sa derimot at han ikke hadde gitt opp den ideen. Så etter noen måneder etter at Zahara kom, så jeg Brad sammen med henne og Maddox, og jeg innså hvor høyt han elsket dem. Og jeg forsto at et biologisk barn ikke ville være noen trussel. Så da sa jeg: La oss prøve. Shiloh var absolutt planlagt.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.229 sec - 1 pageviews