Shiloh ikke planlagt, sier Jolie

(11.01.2007, sist oppdatert 11.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie sier at yngstedatteren Shiloh slettes ikke var planlagt.

- Jeg planla ikke å bli gravid, sier hun, og fleiper: - Jeg er den som ble kjørt på tjukken.

 

Det er i et intervju med britiske Elle at Angelina Jolie snakker om sine tre barn, og hvorfor det ble tre - noe som Brad Pitt var drivkraften bak: Han var nemlig mer oppsatt på å få barn enn hun var.

 

- Noen menn får barn når de ikke er klare for det, andre menn vet de ønsker å ta det alvorlig og venter til de er fullstendig klare. Du kan si at Brad forandret meg.

 

Hun sier til bladet at hun er like glad i sine to adopterte barn Maddox og Zahara som i sitt eget, biologiske barn. Hun sier at den vanskelige starten de to fikk - i Kambodsja og Etiopia - gjør at hun har en spesiell sympati for dem.

 

- Jeg tror jeg føler så mye mer for Madd og Zee fordi de er overlevere, de gjennomgikk så mye. Shiloh virker så privilegert fra øyeblikket hun ble født. Jeg er oppmerksom på at jeg må passe meg for ikke å overse hennes behov, bare fordi jeg synes de andre er mer sårbare, sier Angelina ærlig.

 

Den 31 år gamle trebarnsmoren gjør det klart at det blir flere i huset enn «bare» fem. Hun og Brad ønsker seg en stor familie.

 

- Det virker kanskje sprøtt å bygge den opp så raskt, men hvis vi skal ha ti barn, vil vi ønske å gjøre det når vi er unge, sier hun og har medhold fra sin kjære. Brad Pitt ønsker seg et helt fotballag, og fleipet nylig:

 

- Jeg har tre barn nå, neste år vil jeg ha seks, og deretter ni.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews