Ryders foreldre satte ned foten for Depp

(06.08.2007, sist oppdatert 06.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Winona Ryder vurderte i sin tid å gifte seg med Johnny Depp. Men foreldrene satte foten ned.

Johnny Depp er i dag gift med det franske pop- og modellfenomenet Vanessa Paradis, og paret har to døtre sammen.

 

Men det kunne like gjerne vært Winona Ryder som bar hans ring, dersom vi skal tro et ferskt intervju. Nylig stilte Ryder og hennes far Michael Horowitz opp i et intervju med magasinet Vouge, og de to kom inn på skuespillerens mye omtalte forhold til Depp. Ryder og Depp møtte hverandre på filmsettet til «Edward Saksehånd» i 1990 og var forlovet i tre år. Michael Horowitz sa imidlertid til Vouge at han nektet å samtykke i et eventuelt ekteskap. Kanskje ikke så rart. Ryder var bare 17 år gammel, mens Depp var 27.

 

Han sier til Vouge: - De var det mest omtalte paret i USA på den tiden, de var omtrent slik Angelina Jolie og Brad Pitt er nå. De var virkelig kule sammen.

 

Til dette tilføyde Ryder: «Men du stoppet bryllupet vårt»! Faren forklarte dette på følgende måte: - Vi satte stor pris på Johnny, men du var bare 17 år. Jeg tror Johnny forsto oss. Han virket ikke sint eller opprørt da vi arrangerte en middag for å diskutere saken.

 

Depp giftet seg som 20-åring med en kvinne ved navn Lori Anne Allison. Før han etablerte seg med Paradis ble han også linket til skuespillerkollegaer som Sherilyn Fenn og Jennifer Grey samt til modellen Kate Moss.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews