- Pitt, Jolie og ungene elsker britisk mat

(18.10.2012, sist oppdatert 18.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt, Angelina Jolie og ungeflokken sverger til britisk mat - selv etter at de har trukket sørover igjen, til hjemmet sør i Frankrike.

Paret og de seks barna har bodd en periode i England, og har angivelig falt pladask for britisk mat. Bønner, paier, ferdigretter og smultstekt mat står nå øverst på ønskelisten, dersom vi skal tro kiler magasinet US har vært i kontakt med. Maten fikk de sansen for da de bodde i Surrey, og nylig fikk de et knippe britiske retter brakt til hjemmet sitt sør i Frankrike.

 

Kilden sier: - Ungene vil ikke ha fransk mat etter England-oppholdet. Brad tittet på nettet og fant en engelsk matspesialist som leverer ferdigretter som ostepai, toast og eplekaker. Ungene elsker bakte bønner og toast, så Brad la inn en kjempesvær bestilling. Han har fylt to frysere.

 

Skuespillerparet er kjent for å strekke seg langt for sine seks barn, og Jolie kunne nylig fortelle i et intervju at hun håper hun og ungene blir bestevenner når de håpefulle blir tenåringer.

 

Hun sier: - Jeg ser fram til at de blir tenåringer. Jeg gleder meg til å se dem forsøke å late som om de ikke gjør noe gærent. Jeg skal være vennen deres, og være ærlig med dem. Jeg håper at uansett hva de opplever, så kan de snakke med meg om det. Det er det beste jeg kan gjøre. Det kan være tøft å være tenåring, jeg vil bare gi dem en følelse av at jeg elsker dem - uansett.

 

Jolie sa i samme intervju at hun lar sønnene slippe unna med alt mulig, mens døtrene snurrer Pitt rundt lillefingeren.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews