Pitt trapper ned på filmkarrieren

(08.12.2008, sist oppdatert 08.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt (45) har planer om å trappe ned. Han avslører at han ser for seg at det i framtiden kan gå flere år mellom hver gang han filmer.

Det er svenske Aftonbladet som har fått filmkjekkasen i tale i Hollywood, og Pitt røper at han begynner å se slutten på filmkarrieren. - Med noen års mellomrom blir jeg kanskje spurt om å gjøre noe, sier han.

 

Akkurat nå er karrieren på høyden. Han er aktuell med hovedrollen i David Finchers «Den fantastiske historien om Benjamin Button» - en film der Pitts rollefigur fødes gammel for så å bli yngre og yngre. I scenen filmdebuterer den to år gamle datteren han har med Angelina Jolie, Shiloh.

 

- Babyen som var tiltenkt rollen bare gråt den dagen. Tiden gikk og til slutt bestemte vi oss for å bruke Shiloh, forteller Pitt - som ble seksbarnsfar da Jolie nedkom med tvillinger Knox og Vivienne.

 

- Det er dobbel glede. Tvillinger er virkelig dobbelt så moro, sier Pitt - som avslører at han deltar mye i barnestellet. - Jeg bidrar mye og er god på å skifte bleier.

 

Jolie har uttalt at hun og ektemannen har lyst på enda flere barn, noe Pitt bekrefter i intervjuet: - Vi ser ingen grunn til å gi oss nå. Iblant er det kaotisk, men det er også sann glede i huset.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews